Gyakori kérdések

- Ha az átadás előtt megváltozik az új lakásokra vonatkozó kedvezményes 5%-os ÁFA kulcs, van előrefizetési lehetőség a kedvezmény megtartásának érdekében? 

- Természetesen, az átadás előtti időszakban a meghatározott fizetési ütemezésen kívül bármikor van lehetőség előrefizetésre. Ebben az esetben a fizetés teljesítési időpontjakor érvényes ÁFA kulcs alapján állítjuk ki a számlát.

- Mekkora lesz a közös költség?

- Konkrét közös költségeket a beruházás ezen stádiumában még nem tudunk megadni, azonban Nyíregyházán megszokott, átlagos közös költségeknél nem lesz kiemelkedően magasabb.

- Lehet-e tusoló vagy csak fürdőkád a fürdőszobákban?

- Természetesen mind a két opció választható a fürdőszobákba, melyet az építkezés előrehaladtával, a lakások konfigurációjánál kell, hogy eldöntsenek. A fürdőkád vagy tusoló, a kulcsrakész állapot részét képezi.

- Csak a mélygarázsban lehet parkolót venni?

- A lakásokhoz kizárólag a 40 férőhelyes mélygarázsban van lehetőség beálló vagy zárható garázs vásárlására. Az utca szintjén nincs lehetőség erre, az ott létrehozott parkolók az üzlethelyiségek megközelítését hivatott segíteni.

- Kiválaszthatom a burkolatokat?


- Természetesen van rá mód, hogy a lakás burkolatait saját igényeihez és elképzeléseihez szabja. A burkolatokat és a szanitereket a Farm Tüzép Fürdőszoba szalonjában tudja kiválasztani, ahol 3D látványterv készítéssel segítik a választást. farmtuzep.hu/furdoszobaszalon

0

 .